Sport jatkoi tulevan kauden joukkueen rakennusta - neljälle pelaajalle jatkosopimukset

LIIGA / Uutinen
Nevalainen jatkaa Sportin puolustuksessa tulevat kaudet.
Vaasan Sport on tehnyt jatkosopimukset Niklas Nevalaisen, Victor Westermarckin, Valtteri Viljasen sekä Jesse Paukun kanssa.

Niklas Nevalainen, Victor Westermarck ja Jesse Paukku jatkavat Sportissa kaksivuotisilla sopimuksilla. Valtteri Viljanen teki puolestaan vuoden mittaisen jatkon vaasalaisryhmän kanssa.

Nevalainen pelaa Sportissa toista kauttaan. 25-vuotias puolustaja on kuluvalla kaudella iskenyt vaasalaispuolustuksessa 29 ottelussa tehot 4+8.

− Niklas on loukkaantumisensa jälkeen ollut hyvä ja ansainnut omilla näytöillään roolinsa meidän puolustuksessa. Hänellä on potentiaalia kehittyä vielä paljon, totesi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Espoolaislähtöinen Westermarck on viimeistellyt puolestaan 39 ottelussa tehot 5+5.

− Victor tuli meille täksi kaudeksi Mestiksestä ja on näyttänyt, että pystyy pelaamaan Liigaa hyvällä tasolla. Hänen kehityskäyränsä on menossa vahvasti ylöspäin ja potentiaalia löytyy edelleen paljon, Jämsä kertoi.

Paukku pelaa tällä hetkellä uransa tehokkainta liigakautta, kun 36 ottelussa on syntynyt 15 tehopistettä. Viime kaudella 24-vuotias Jokipojat-kasvatti keräsi 32 ottelussa yhdeksän tehopistettä.

− Jesse on tällä kaudella löytänyt oman roolinsa joukkueesta ja hän pystyy vielä kehittymään laadukkaan arjen kautta, totesi Jämsä.

Urallaan yli 250 liigaottelua pelannut Viljanen on kuluvalla kaudella esiintynyt vaasalaisryhmässä 37 ottelussa ja koonnut niissä tehot 3+7.

− Valtterin rooli joukkueessa on kasvanut kauden edetessä. Hänellä on hyvät kiekolliset taidot, joita pystymme varmasti tulevaisuudessa käyttämään vielä paremmin hyväksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle