Sport ja Hokki yhteistyöhön – "Minkäänlaista pelaajarallia ei ole tulossa"

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanilaisten ilonaiheet jäivät viime kaudella vähiin.
Kuva © Topi Lainio
Liiga-seura Sport ja Mestiksen Hokki ovat sopineet yhteistyöstä.

Kajaanin Hokki ja Vaasan Sport ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus on aluksi vuoden mittainen, jonka jälkeen mahdollisesta jatkosta sovitaan erikseen.

– Olemme todella tyytyväisiä ja innoissamme nyt alkavasta yhteistyöstä. Löysimme keskusteluissa nopeasti aidon halun yhteistyölle. Tämä tulee olemaan tärkeä väylä meidän nuorille pelaajille, jotka ovat menossa eteenpäin urallaan, iloitsee Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Sopimus mahdollistaa pelaajien jouhevamman siirtymisen seurojen välillä. Kuitenkaan farmisopimuksesta ei ole kysymys.

– Minkäänlaista pelaajarallia seurojen välillä ei ole tulossa, vaan pyrimme pitkäaikaisiin lainoihin. Toki elämme tilanteiden mukaan, kertoo Hokin urheilutoimenjohtaja Jukka Niiranen.

– Toiveena on, että yhteistyö on muutakin kuin pelaajien liikuttelua seurojen välillä. Se on se näkyvin puoli, mutta yhteistyö voi sisältää myös paljon muuta esimerkiksi valmennuksen sekä muun toiminnan osalta, lausuu Sportin päävalmentaja Risto Dufva.

Tuoreet yhteistyökumppanit ovat sopineet myös keskinäisestä harjoitusottelusta. Se on tarkoitus järjestää Sportin Kajaanin-leirin yhteydessä 3. syyskuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle