Sport hankki hyökkääjävahvistuksen Ruotsin suurseurasta − Sebastian Stålberg siirtyy Vaasaan

LIIGA / Uutinen
Sport vahvistuu ruotsalaishyökkääjällä.
Kuva © Samppa Toivonen - https://www.samppas.net
Ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg vahvistaa ensi kaudella Vaasan Sportia.

Vaasan Sport on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen Sebastian Stålbergin kanssa. 30-vuotias hyökkääjä siirtyy Vaasaan SHL:n suuseura Frölunda Indiansista.

− Tämä on itselleni hieno mahdollisuus päästä suurempaan rooliin kuin olen viime kausina päässyt Frölundassa ja samalla nostaa pelini uudelle tasolle, Stålberg kommentoi.

− Olen monitaitoinen pelaaja, josta tiedetään, mitä saadaan ja se pätee joka ilta. Teen aina töitä kivenkovaa. Viime vuosina olen pelannut enemmän puolustavassa roolissa, mutta nyt toivon pääseväni kehittämään enemmän hyökkäävämpää puoltani

Stålberg edusti Frölundaa viisi edelliskautta. Viime kaudella hän kokosi SHL:ssä 47 ottelussa tehot 1+2=3.

Oikealta laukovalla hyökkääjällä on kokemusta myös Pohjois-Amerikan kaukaloista. Stålberg pelasi kaudet 2009-2012 Vermontin yliopistojoukkueessa, jossa hänet valittiin muun muassa tulokkaiden tähdistökentälliseen kaudella 2009-2010.

Yliopistosta tie vei AHL-joukkue Worcester Sharksiin. AHL-otteluita ruotsalaishyökkääjä pelasi kaikkiaan 110 ja teki niissä 29 tehopistettä. 

Stålberg on voittanut urallaan Frölundassa neljä CHL:n mestaruutta sekä kaksi SHL-mestaruutta.

− Saimme kokeneen ammattimiehen, joka tietää tasan tarkkaan, mitä menestys vaatii. Stålberg on erittäin kova tekemään töitä joukkueen eteen, mutta omaa myös potentiaalin tehdä tulosta, kuvaili Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle