Sport haali kaksi kanadalaispuolustajaa − Shaun Heshka Oulusta Vaasaan

LIIGA / Uutinen
Shaun Heshka pelasi tällä kaudella Kärpissä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Shaun Heshka ja Nicholas Canade ovat tehneet sopimukset Sportin kanssa.

Vaasan Sport vahvistuu kahdella kanadalaispuolustajalla, kun Shaun Heshka ja Nicholas Canade saapuvat joukkueen riveihin. Pitkään Kärpissä luutineen Heshkan sopimus on yksivuotinen, Canaden 1+1-vuotisessa paperissa on seuran optio.

− Heshka on pitkään ollut koko Liigan kärkipakkeja ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet Sportiin. Todella monipuolinen pelaaja ja erikoistilanneosaamista löytyy niin yli kuin alivoimaankin. Kokenut liideri, jolle on varattu iso ruutu joukkueessa – tärkeä pelaaja ja hankinta meille, sanoo Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä tiedotteessa.

Myös Canade on tuttu Suomen kentiltä, sillä hän pelasi päättyneellä kaudella Mestistä Kooveessa. Vuonna 2000 syntyneen puolustajan sopimukseen sisältyy kolmen kuukauden try out -jakso.

− Nicholas Canade omaa huikean potentiaalin ja on tulevaisuuden pelaaja. Huippuluistelija ja kiekollisesti taitava pelaaja, joka on nopeasti omaksunut myös uuden pelipaikkansa. Uskon, että tulee yllättämään monet positiivisesti, Jämsä toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle