Sport etsii vahvistuksia, mutta ei suorita ulosmyyntejä – Jens Lööke tekemässä paluun kokoonpanoon

LIIGA / Uutinen
Lööke iski ennen loukkaantumistaan 32 ottelussa tehot 15+13.
Vaasan Sport julkaisi tiedotteen, jonka mukaan seura taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta, eikä viime kevään kaltaisia pelaajamyyntejä nähdä. Joukkue saa tärkeimmällä hetkellä takaisin joulukuussa loukkaantuneen Jens Lööken.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton määrittelemä siirtotakaraja umpeutuu huomenna torstaina 15. helmikuuta. Liigan sisällä siirtotakaraja umpeutui jo kaksi viikkoa sitten, mutta pelaajia on edelleen mahdollista hankkia ulkomailta. 

Yksi tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva joukkue on Vaasan Sport, jonka ero alempaan pudotuspeliviivaan on tällä hetkellä kuusi pistettä. Aiemmin Vaasan suunnilta kerrottiin, että ulosmyyntien mahdollisuus on olemassa, mutta keskiviikkona julkaistun tiedotteen mukaan viime kevään kaltaisille toimenpiteille ei ole tarvetta.

Sportin talous on tiukka, mutta joukkueessa on iso urheilullinen potentiaali, minkä vuoksi yleisömäärät sekä Sportin kiinnostus ovat nousussa. Joukkue aikoo taistella tosissaan pudotuspelipaikasta.

Tämän viikon lauantaina halli on ensimmäistä kertaa Sportin liigahistoriassa loppuunmyyty, kun Sport isännöi Ilvestä. Ottelu on merkityksellinen senkin kannalta, että Sportin urheilujohtajan Herkko Kosken mukaan joulukuussa loukkaantunut, silloinen kultakypärä Jens Lööke on palaamassa viikonloppuna kokoonpanoon.

– Lööke tullaan näkemään viikonloppuna pelaavassa kokoonpanossa. Tämä odotettu paluu luonnollisesti pienentää painettamme uuden vahvistuksien hankinnassa. Siirtoraja sulkeutuu huomenna klo 24.00. Lööken paluusta huolimatta kartoitamme potentiaalisia pelaajia loppuun asti, Koski täydentää.

– Tällä hetkellä hyvin moni seura etsii kuumeisesti vahvistuksia ja tarjolla on rajallinen määrä laadukkaita pelaajia. Seuran talouden ja markkinatilanteen huomioiden, emme ole vielä löytäneet meille sopivaa pelaajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle