Slovakkivahti Nagy Peliittojen maalille - myös puolustukseen ja hyökkäykseen vahvistusta

MESTIS / Uutinen
Peliittojen rivit vahvistuvat kolmella pelaajalla.
Kuva © Arno Hämäläinen
Heinolan Peliitat on tehnyt sopimuksen slovakialaisen maalivahti Adam Nagyn kanssa. Hänen lisäkseen heinolalaisryhmään liittyvät puolustaja Vladislav Shishkov ja hyökkääjä Eemeli Jeskanen.

Adam Nagy on torjunut tähänastisen uransa Slovakian pääsarjassa sekä kakkostasolla. Viime kauden 24-vuotias torjuja pelasi karsintojen kautta paikkansa pääsarjassa säilyttäneen HC Detvan maalilla, jossa hän pysäytti kiekot 23 ottelussa 89,6 prosentin varmuudella.

Nagylla on kokemusta Slovakian alle 20-vuotiaiden maajoukkueesta. Hän pelasi joukkueen maalilla nuorten MM-kisoissa keväällä 2013.

− Minulla on erittäin positiiviset odotukset tulevaa kautta varten. Uskon, että pelaamme hyvää jääkiekkoa ja kehitämme itseämme koko kauden ajan. Koen että omat vahvuuteni maalivahtina on pelinluku sekä liikkeeni ovat korkealla tasolla, mutta kehitän itseäni edelleen jokaisella pelin osa-alueella, Nagy kertoi.

Peliitat saa myös puolustukseensa ulkomaalaisväriä, kun venäläinen Vladislav Shishkov hakee paikkaa joukkueesta kuukauden mittaisella koeajalla. Viime kaudella 21-vuotias puolustaja pelasi Venäjän MHL-sarjassa Avto Jekaterinburgin riveissä. Hän tehtaili 37 ottelussa tehot 2+16.

Hyökkäykseen uutena kasvona liittyy HPK:n A-nuorissa kaksi edelliskautta pelannut Eemeli Jeskanen. 21-vuotias hyökkääjä iski viime kaudella Nuorten SM-liigassa 41 ottelussa tehot 12+18.

» Lähetä palautetta toimitukselle