Skarek lähteekin heti Pohjois-Amerikkaan − "Neuvottelut jo pitkällä paikkaajan suhteen"

LIIGA, NHL / Uutinen
Jakub Skarek vietti Pelicansissa lopulta vain yhden kauden.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
Pelicansin maalivahti Jakub Skarek lähteekin Pohjois-Amerikkaan jo täksi kaudeksi. Kesällä 2018 New York Islandersin kanssa sopimuksen tehnyt tšekkiveskari koetaan jo valmiiksi siirtoon.

Viime kaudella Jakub Skarek pelasi Pelicansissa 22 ottelua torjuntaprosentilla 90,6. Vastuuta kertyi enemmän alkukaudesta, sillä nuorten MM-kisojen jälkeen, joissa Skarek pelasi Tšekin riveissä vain yhden ottelun, hän pääsi maalille vain kuudessa ottelussa.

− Fiilikset ovat kaksijakoiset. Toisaalta olen harmissani, koska olisin halunnut jatkaa täällä. Viihdyin todella hyvin Lahdessa ja Pelicans-organisaatiossa. Sain työskennellä huippuvalmentajien kanssa, jotka antoivat minulle mahdollisuuden pelata yhdessä Euroopan parhaista sarjoista. Samaan aikaan olen iloinen, koska NHL on ollut suurin unelmani. Kehityin täällä valtavasti ja Pelicansin ansiosta olen askeleen lähempänä unelmaani, Skarek kertoo Pelicansin verkkosivuilla.

Skarekille etsitään Pelicansissa korvaajaa, mutta suurta huolta ei urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen mukaan ole.

Atte Tolvanen on erinomainen maalivahti ja meillä on lisäksi neuvottelut jo pitkällä Skarekin paikkaajan suhteen. Lisäksi tänään mahdollisuuden maalilla saava oma kasvattimme Jasper Patrikainen on kehittynyt hurjaa vauhtia ja hän pystyy tarvittaessa jo tällä kaudella debytoimaan Liigassa

» Lähetä palautetta toimitukselle