Simpsonien ”kotikaupungin” AHL-seura muuttaa TV-sarjan juhlavuoden kunniaksi nimensä ydinvoimateemaiseksi

Muut Sarjat / Uutinen
Supersuosittu yhdysvaltalaissarja viettää 30-vuotisjuhliaan.
Kuva © Getty Images
AHL-seura Springfield Thunderbirds kunnioittaa Simpsonien juhlavuotta tyylikkäästi vaihtamalla logonsa, pelipaitansa ja jopa nimensä päivän ajaksi sarjan mukaan.

AHL:ssä pelaava Springfield Thunderbirds ilmoitti perjantaina Twitter-tilillään kunnioittavansa Springfieldin kaupunkiin sijoittuvaa The Simpsons -animaatiosarjaa ja sen juhlavuotta komealla tavalla. Seura käy tammikuun ja helmikuun vaihteessa lävitse nopean muutoksen kokonaan toiseksi seuraksi, kuitenkin vain väliaikaisesti.

Seura nimittäin ilmoitti pelaavansa 1. helmikuuta 2020 pelattavassa kotiottelussa Hartford Wolf Packia vastaan Springfield Ice-O-Topes -nimellä ja Simpsonit-teemaisella logolla. Suositussa, 30-vuotisjuhlaa viettävässä yhdysvaltalaissarjassa usein urheiluteemaisissa jaksoissa esiintynyt Ice-O-Topes pääsee nyt toden teolla irti oikeassa kiekkopelissä.

Thunderbirds julkaisi Twitter-tilillään myös hahmotelman Wolf Pack -ottelussa käytettävästä pelipaidasta. Paidassa on yksityiskohtina muun muassa kuvitteelliseen Springfieldin ydinvoimalaan viittaavia symboleja.

− Se on jopa liian täydellistä! Ice-O-Topes oli itse asiassa yksi suosituimmista nimivaihtoehdoista uuden seuran nimeä valitessa vuonna 2016, kommentoi Thunderbirdsin seurapresidentti Nathan Costa CBS Sportsille.

Springfield Thunderbirdsiä edustaa peräti kolme suomalaispelaajaa: hyökkääjät Aleksi Saarela, Aleksi Heponiemi ja Henrik Borgström.

» Lähetä palautetta toimitukselle