Siirtyykö Ristolainen? – Sabres hankki Brandon Montourin

NHL / Uutinen
Brandon Montour jatkaa pelejään Itäisessä konferenssissa.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks oli aktiivinen pelaajamarkkinoilla, kun Brandon Montour ja Brian Gibbons jättivät Kalifornian taakseen.

Buffalo Sabres on hankkinut joukkueeseensa 24-vuotiaan puolustajan Brandon Montourin Anaheim Ducksista. Vaihdossa Sabres kauppasi Ducksiin 23 NHL-ottelua urallaan pelanneen puolustajan Brendan Guhlen sekä ensi kesän varaustilaisuuden alunperin St. Louis Bluesin omistaman ensimmäisen kierroksen varausvuoron.

Viime kaudella läpimurtonsa NHL:ään tehnyt oikealta puolelta laukova Montour on tällä kaudella iskenyt 62 ottelussa tehopisteet 5+20=25.

– Brandon on nuori, hyökkäysorientoitunut puolustaja, joka pystyy pelaamaan haluamallamme pelityylillä. Hän tuo myös pudotuspelikokemusta joukkueeseen, totesi Sabresin GM Jason Botterill.

Montourin hankinta on nostanut spekulaatiot Rasmus Ristolaisen mahdollisesta kauppaamisesta. Huhujen mukaan NHL:ää selvästi johtava Tampa Bay Lightning on mahdollisesti kiinnostunut suomalaispuolustajasta.

Myös Senatorsin ja Ducksin välillä liikennettä

Ducks jatkoi kaupantekoaan, sillä yhdysvaltalaishyökkääjä Brian Gibbons siirtyy Ottawa Senatorsiin. Tällä kaudella 30-vuotias Gibbons on tehnyt 44 ottelussa viisi tehopistettä.

Vastineeksi Ducks hankki Senatorsista puolustaja Patrick Sieloffin. Tällä kaudella Sieloff ei ole NHL:ssä esiintynyt, mutta kokemusta löytyy kahdesta ottelusta aiemmilta kausilta. Erikoista on, että Sieloff on tehnyt kummassakin NHL-ottelussaan maalin.

» Lähetä palautetta toimitukselle