Siirtotakarajan isoimmalle nimelle uusi osoite - Mark Stone siirtyy Golden Knightsiin

NHL / Uutinen
Mark Stone on ollut Senatorsin paras pistemies tällä kaudella.
Kuva © Getty Images
Ottawa Senators on kaupannut Mark Stonen Vegas Golden Knightsiin vaihdossa Erik Brännströmiin, Oscar Lindbergiin ja toisen kierroksen varausvuoroon.

Matt Duchenen ja Ryan Dzingelin muutama päivä sitten kaupannut Ottawa Senators on kaupannut hyökkääjä Mark Stonen Vegas Golden Knightsiin. Vaihdossa Senators saa puolustajalupaus Erik Brännströmin, hyökkääjä Oscar Lindbergin ja alunperin Dallas Starsille kuuluneen toisen kierroksen varausvuoron kesän 2020 varaustilaisuuteen.

Stone, 26, on tehnyt tällä kaudella 59 ottelussa 28 maalia ja yhteensä 62 tehopistettä. Koko NHL-uransa aikana 193-senttinen ja 100-kiloinen laitahyökkääjä on kirjauttanut 366 ottelussa tehot 123+188. Stone on Senatorsin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2010.

Brännström, 19, on Golden Knightsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2017. Ruotsalaispuolustaja on tehnyt tällä kaudella 41 AHL-ottelussa 7 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä. Brännström toimi Ruotsin joukkueen kapteenina nuorten MM-kisoissa tänä talvena. 

Lindberg, 27, on pelannut tällä kaudella 35 ottelua Golden Knightsin paidassa tehoin 4+8. Koko NHL-uransa aikana hän on tehnyt 232 NHL-ottelussa 34 maalia ja yhteensä 71 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle