Siirtosaaga Taylor Hallin ympärillä kiihtyy − useita joukkueita kiinnostunut tähtihyökkääjästä

NHL / Uutinen
Hall on ollut Devilsin johtavia pelaajia viime kausilla.
Kuva © Getty Images
Spekulaatiot New Jersey Devilsin tähtipelaaja Taylor Hallin ympärillä kiihtyvät.

New Jersey Devilsin tähtihyökkääjä Taylor Hall on ollut viime aikoina siirtospekulaatioiden kohteena. Taustalla ovat Devilsin heikot pelilliset otteet ja jämähtäminen sarjataulukon häntäpäähän, jolloin Hallin kauppaaminen on tullut ajankohtaiseksi.

Hall oli sivussa joukkueen edellisestä ottelusta Colorado Avalanchea vastaan, eikä häntä nähdä kokoonpanossa lauantain kierroksella Arizona Coyotesia vastaan.

Devils ei halua riskeerata mahdollisen vaihtokaupan toteutumista peluuttamalla Hallia. Nyt toimittaja Pierre LeBrun kertoo, että Hallin perässä on noin 5−6 joukkuetta. LeBrunin mukaan muun muassa Coyotes ja Avalanche ovat olleet hyökkääjästä kiinnostuneita.

Tällä kaudella hyökkääjän otteet eivät ole olleet yhtä näkyviä kuin kahdella edelliskaudella. 30 otteluun on syntynyt kuusi maalia ja 25 tehopistettä. 28-vuotiaan laitahyökkääjän arvo siirtomarkkinoilla on silti säilynyt korkeana.

Viime kaudella Hall pelasi loukkaantumisen takia vain 33 ottelua. Hän pelasi otteluissa kuitenkin yli piste per ottelu -tahtia. Toissa kaudella kanadalainen takoi 76 ottelussa 39 maalia ja yhteensä 93 tehopistettä voittaen kauden päätteeksi Hart Trophyn.

» Lähetä palautetta toimitukselle