Siirtoja ja jatkosopimuksia Mestiksessä: KeuPaan kaksi uutta hyökkääjää

MESTIS / Uutinen
Konsta Keteli palaa FPS:sta takaisin KeuPaan.
Kuva © Tiia Mahkonen
Mestis-seurat rakentavat joukkueitaan ensi kaudeksi. Uusia sopimuksia tipahtelee ripotellen eri paikkakunnilta.

KeuPa vahvistaa rivejään kahdella uudella hyökkääjällä. Konsta Keteli siirtyy Keuruulle FPS:sta ja Markus Lahtinen Peliitoista.

Forssassa tehopisteet 10+20 iskenyt Keteli on jo ennestään tuttu keuruulaisille, sillä hän hyökkäsi KeuPan riveissä kaudet 2019-2021.

25-vuotias Lahtinen on puolestaan pelannut Mestistä yhteensä neljän kauden ajan Peliitoissa ja Kiekko-Vantaassa.

Jatkosopimuksia Forssassa

FPS on solminut sopimukset kolmen joukkueessa jo viime kaudella pelanneen pelimiehen kanssa. Samuli Aaltonen pelasi FPS:ssa jo viime kaudella lainalla Ässistä, mutta kausi oli rikkonainen, ja otteluita kertyi runkosarjassa vain 17.

Jatkosopimukseen forssalaisseuran kanssa nimensä rustasivat alle Michal Kvasnica ja Samuli Virtanen. Kvasnica pelasi tehokkaan kauden FPS:n ykkössentterinä ja oli runkosarjassa joukkueensa paras pistemies tehoin 19+24.

Puolustaja Virtanen kuuluu puolestaan jo joukkueen vakiokalustoon. 26-vuotiaalle puolustajalle tuleva kausi on jo yhdeksäs FPS:n edustusmiehistössä.

Uusia sopimuksia myös muissa joukkueissa

Hokin hyökkäys vahvistuu puolestaan Kuopiosta siirtyvällä Veikka Hahlilla. 20-vuotias laitahyökkääjä oli viime kaudella KalPan U20-joukkueen paras maalintekijä 17 osumallaan. Hän käväisi kauden aikana myös Mestiksessä, jossa pelasi neljä ottelua IPK:n riveissä.

Kiekko-Vantaan on solminut jatkosopimukset Mikael Mennan sekä Olli Maansaaren kanssa. Tulokaskautensa viime kaudella Mestiksessä pelannut Menna iski 33 ottelussa tehot 9+6. Maansaari puolestaan kokosi 36 ottelussa pisteet 7+11.

Hermeksen kapteenistoon kuulunut Janne Riihimäki siirtyy sen sijaan sarjaporrasta alemmas. Hyökkääjä pelaa ensi kaudella Suomi-sarjaa Lapuan Virkiässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle