Sidney Crosby kärsii tyrävaivasta − harkitsee leikkaukseen menemistä

NHL / Uutinen
Crosby on pelannut alkukauden puolikuntoisena.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby oli sivussa tiistain ottelusta New York Rangersia vastaan. The Athleticin mukaan syynä on tyrävaiva, jonka kanssa tähtihyökkääjä on taistellut koko alkukauden.

Sidney Crosbyn terveystilanne paheni lauantain ottelussa, kun hän törmäsi Chicago Blackhawksin puolustajan Erik Gustafssonin kanssa. Crosby jätti Penguinsin seuraavan ottelun, joka oli ohjelmassa tiistaina, väliin. 

Crosby tapasi tiistaina erikoislääkäreitä ennen kuin matkusti tapaamaan joukkuetta New Yorkiin. Pittsburgh Penguins aikoo tiedottaa Crosbyn tilanteesta sen jälkeen, kun hyökkääjä on päättänyt, meneekö hän leikkaukseen välittömästi.

Tyrävaiva on vaivannut Crosbya koko kauden. Hän päätyi jatkamaan pelaamista, kun Penguinsia kohtelivat myös muut loukkaantumiset, kuten Jevgeni Malkinin poissaolo alkukauden otteluista.

Leikkaus tarkoittaisi arvioiden mukaan noin kuukauden poissaoloa. Toinen vaihtoehto on fysioterapia ja lääkitys, joka voisi siirtyää leikkauksen kauden jälkeiseen ajankohtaan, mutta tässä tapauksessa riskinä olisi vamman paheneminen, ja näin leikkausta tarvittaisiin joka tapauksessa kauden aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle