Sharks hankki kohupelaaja Hoffmanin − Bødker matkaa vaihdossa Kanadan pääkaupunkiin

NHL / Uutinen
Mike Hoffman kaupattiin Kaliforniaan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
San Jose Sharks ja Ottawa Senators ovat tehneet pelaajakaupan, jossa tärkeimpänä palana liikkuu Mike Hoffman. Mukana on myös kolme muuta pelaajaa ja kaksi varausvuoroa.

28-vuotias hyökkääjä Mike Hoffman on rikkonut 50 pisteen rajan kolmella edellisellä kaudellaan. Parhaimmillaan hän on yltänyt 61 pisteeseen kaudella 2016−17, jolloin Ottawa Senators eteni konferenssifinaaleihin asti. Pudotuspeleissä Hoffman iski tuolloin 11 pistettä.

Hoffman joutui viime viikolla kohun keskelle, kun Senatorsin tähtipuolustaja Erik Karlssonin vaimo syytti Hoffmanin tyttöystävää häiriköinnistä. Tapaus kulminoitui maaliskuussa, kun Karlssonin vaimo sai keskenmenon ja Erik Karlssonin Instagram-tilille oli ilmaantunut törkyviesti, jossa keskenmenosta syytettiin vaimoa.

Senatorsista Sharksiin siirtyy myös puolustaja 22-vuotias farmipuolustaja Cody Donaghey sekä viidennen kierroksen varausvuoro vuodelle 2020. Senators saa kaupassa tanskalaishyökkääjä Mikkel Bødkerin, AHL:ssä pelanneen ruotsalaispuolustaja Julius Bergmanin sekä kuudennen kierroksen varausoikeuden vuonna 2020.

Bødkerille Senators tulee olemaan neljäs NHL-seura. 28-vuotias tanskalainen teki viime kaudella 37 pistettä 74 ottelussa. Aikaisemmin hän on edustanut myös Coyotesia ja Avalanchea.

» Lähetä palautetta toimitukselle