Seppälä jäi vaille pelipaikkaa HPK:sta - seuraavaksi osoitteena Kiekko-Vantaa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Seppälä jatkaa uraansa Mestiksessä.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
HPK:n testissä ollut hyökkääjä Erkka Seppälä ei saanut sopimusta hämeenlinnalaisryhmään. Hänen pelinsä jatkuvat Mestiksessä.

Koeaikasopimuksella paikkaa HPK:n liigamiehistöstä hakenut Erkka Seppälä ei saanut sopimusta hämeenlinnalaisryhmään. 21-vuotias hyökkääjä löysi kuitenkin nopeasti uuden seuran, sillä hän siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella Kiekko-Vantaan riveihin.

− Hyvillä mielin liityn joukkueeseen. Olin viime kaudella pienen pätkän täällä ja viihdyin todella hyvin ja nyt tullaan koko kaudeksi. Haluan ottaa ison roolin joukkueesta, saada paljon vastuuta ja sitä kautta päästä uralla eteenpäin. Tuleva kausi on minulle todella iso, Seppälä kommentoi.

Seppälälle kertyi viime kaudella otteluita niin Liigassa, Nuorten SM-Liigassa kuin Mestiksessäkin. Liigassa hän esiintyi HPK:n riveissä 20 ottelussa ja kokosi niissä pisteet 1+1=2. Mestiksessä hän edusti Peliittoja sekä tulevaa työnantajaansa Kiekko-Vantaata yhteensä kahdeksan ottelun verran ja viimeisteli niissä tehot 3+4.

Keskushyökkääjä on pelannut urallaan kaikkiaan 40 Liiga-ottelua ja hän oli voittamassa Suomen mestaruutta keväällä 2019. Kertaalleen Nuorten SM-Liigan herrasmiespelaajana palkitun Seppälän palkintokaapista löytyy myös A-nuorissa saavutettu Suomen mestaruus keväältä 2017. 

− Olimme kiinnostunut Erkasta heti kun aloimme rakentaa tulevan kauden joukkuetta. Erkka on äärimmäisen taitava pelaaja ja pelintekijä. Hän on tehnyt kovaa jälkeä junioreissa ja ollut tehokas myös Mestiksessä. Erkka tuo meille kärkiosaamista hyökkäyspäähän ja ylivoimalle. Hän pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin laidassakin. Hienoa, että saimme Erkan Vantaalle, totesi Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle