Senators ja Islanders tulokassopimuksiin kesän ykköskierroksen varausten kanssa

NHL / Uutinen
Brady Tkachuk tavoittelee syksyn harjoitusleirillä paikkaa Senatorsin kokoonpanosta.
Kuva © Getty Images
Ottawa Senators on solminut tulokassopimuksen Brady Tkachukin kanssa. Vastaavasti New York Islanders on allekirjoittanut tulokassopimuksen Noah Dobsonin kanssa.

Ottawa Senators on tehnyt kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen hyökkääjä Brady Tkachukin kanssa. Senators varasi hänet koko tämän kesän varaustilaisuuden tilaisuuden neljäntenä pelaajana. Sopimus vaikuttaa organisaation palkkakattoon 925 000 dollarin verran.

Tkachuk, 18, pelasi viime kaudella Bostonin yliopistojoukkueessa tehden 40 NCAA-ottelussa kahdeksan maalia ja 31 tehopistettä. Hän myös edusti Yhdysvaltoja viime talven alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa tehden 7 ottelussa kolme maalia ja yhteensä 9 tehopistettä.

New York Islanders on niin ikään solminut kolmivuotisen tulokassopimuksen puolustaja Noah Dobsonin kanssa. Sopimus takaa Dobsonille Tkachukin tavoin 925 000 dollaria kautta kohden.

Dobson, 18, pelasi viime kaudella QMJHL:ssä Acadie-Bathurst Titansin paidassa 67 runkosarjaottelua tehden niissä 17 maalia ja yhteensä 69 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän keräsi 20 ottelussa yhteensä 13 tehopistettä sekä johdatti joukkueensa QMJHL:n mestaruuteen ja lopulta Memorial Cupin voittoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle