Senators ja Hurricanes vaihtoivat hyökkääjiä − Ryan Dzingel palaa Ottawaan

NHL / Uutinen
Ryan Dzingel palaa takaisin Ottawa Senatorsiin.
Kuva © Getty Images
Ottawa Senators kauppasi hyökkääjät Alex Galchenyukin ja Cedric Paquetten Carolina Hurricanesiin. Toiseen suuntaan kaupassa matkasi hyökkääjä Ryan Dzingel.

Ottawa Senators vahvisti rivejään tutulla paluumuuttajalla, kun se hankki Ryan Dzingelin Carolina Hurricanesista kaupassa, jossa toiseen suuntaan matkasivat Alex Galchenyuk ja Cedric Paquette. Kumpikaan joukkue ei tehnyt kaupassa palkanpidätyksiä.

Senatorsin vuonna 2011 seitsemännellä kierroksella varaama Dzingel on tällä kaudella pelannut Hurricanes-nutussa 11 ottelua, joissa hän on tehnyt neljä tehopistettä. 343 NHL-ottelua urallaan pelannut Dzingel on edustanut Senatorsin ja Hurricanesin lisäksi myös Columbus Blue Jacketsia.

Galchenyuk on tällä kaudella pelannut Senatorsissa kahdeksan ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin. Viittä eri seuraa urallaan edustanut Galchenyuk on pelannut 557 NHL-ottelua, joissa hän on tehnyt 321 tehopistettä.

Paquette on Galchenyukin tavoin tehnyt tällä kaudella yhden maalin. Hänellä on tilillään yhdeksän ottelua tältä kaudelta. Paquette on pelannut 386 NHL-ottelua Senatorsin ja Tampa Bay Lightningin paidassa ja tehnyt niissä 86 tehopistettä. Paquette oli mukana voittamassa Stanley Cupia Lightningin paidassa viime syksynä.

NHL:n koronavirusprotokollan mukaisesti Dzingelin on ensin suoritettava 14 päivän karanteenijakso ennen kuin hän voi pelata Senatorsissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle