Selke Trophyn voittajaehdokkaat julki − Patrice Bergeronilla mahdollisuus ennätysmieheksi

NHL / Uutinen
Bergeron on tunnettu kahden suunnan pelin taitajana.
Kuva © Getty Images
NHL:n parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettavasta Frank J. Selke Trophysta kauden 2019−20 osalta kamppailee kolme finalistia. Boston Bruinsin Patrice Bergeron voi nousta eniten pystejä voittaneeksi pelaajaksi.

NHL:n parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettavan Frank J. Selken nimeä kantavan palkinnon voittaa kaudella 2019−20 joko St. Louis Bluesin Ryan O'Reilly, Philadelphia Flyersin Sean Couturier tai Boston Bruinsin Patrice Bergeron.

Bruins-sentteri Bergeron on voittanut Selke-palkinnon urallaan neljästi ja hän jakaa tällä hetkellä ykköstilaa voitettujen palkintojen määrässä Bob Gaineyn kanssa. Bergeron on ehdolla parhaan puolustavan hyökkääjän tittelin saajaksi yhdeksännen kerran.

O'Reilly oli isossa roolissa, kun hänen edustamansa Blues voitti Stanley Cupin 2019. Kanadalainen voitti Selke-palkinnon kauden päätteeksi. Kyseessä on myös ainut kerta, kun hän on voittanut palkinnon urallaan.

Flyers-hyökkääjä Couturier ei ole vielä voittanut NHL-urallaan henkilökohtaisia palkintoja. Hän keräsi viime kaudella 69 ottelussa 59 pistettä ja kirjasi +/- -lukemakseen +21, mikä on NHL:n hyökkääjistä 10. paras.

» Lähetä palautetta toimitukselle