Selin Ässien päävalmentajaksi pitkällä sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Ari-Pekka Selin palaa synnyinseudulleen Ässien päävalmentajaksi.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Porilainen Ari-Pekka Selin on nimetty Ässien päävalmentajaksi kolmivuotisella sopimuksella. Valmennusryhmä kokonaisuudessaan on monipuolinen sekä kokenut.

Ari-Pekka Selin on valittu Porin Ässien uudeksi päävalmentajaksi. Sopimus kattaa seuraavat kolme kautta. Porissa syntynyt Selin on valmentanut aiemmin Liigassa HIFK:ta, TPS:ää, HPK:ta, SaiPaa sekä Ilvestä. Viimeisin työsuhde HIFK:n kanssa päättyi irtisanomiseen tammikuussa.

Selinin valmennusryhmän täydentävät Pasi Arvonen, Saku Martikainen, Jaakko Rosendahl sekä Seppo Vihelä. Arvosen ja Martikaisen sopimukset ovat kaksivuotisia. Maalivahtivalmentaja Rosendahlin sekä fysiikkavalmentaja Vihelän sopimukset ovat vuoden mittaisia. Rosendahl on ainoa Ässissä jatkava valmentaja viime kauden valmennusryhmästä. 

– Tässä valmennustiimissä korostuu johtamisosaaminen, kyky oppia ja opettaa, monipuolisuus sekä yhteistyökyky. Lisäksi tästä tiimistä löytyy kokemusta, suoraselkäisyyttä sekä paineensietokykyä, jota kiistatta meidän lähitulevaisuudessa tarvitaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi Ässien tiedotustilaisuudessa.

– Tämä on minun kasvattajaseurani ja täältä löytyy upeita muistoja. 35 vuotta on kulunut siitä, kun lähdin maailmalle. Kyllä tässä on tunnetta mukana ja varmasti ensimmäisissä peleissä sitä tunnetta on erityisen paljon, Selin kertoi tunnelmistaan. 

Joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa 15.4.

» Lähetä palautetta toimitukselle