Sebastian Wännström palaa Liigaan − osoitteena Sport

LIIGA / Uutinen
Wännström paukutti aikanaan maaleja patapaidassa.
Kuva © Juuso Koro
Ruotsalaishyökkääjä Wännström saapuu Sportiin loppukauden sopimuksella. Hänet muistetaan Ässistä muutaman kauden takaa, jolloin hän paukutti hurjan määrän maaleja.

Sport tiedotti keskiviikkona, että se on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Sebastian Wännströmin kanssa. 32-vuotias laitahyökkääjä pelasi Liigassa jo kaudella 2020−21, kun hän paukutti Ässissä runkosarjan 58 ottelussa 33 maalia ja 46 pistettä.

− Keskustelut Sebastianin Wännströmin kanssa käynnistyivät jo reilu kuukausi sitten, ja olen erittäin tyytyväinen, että saamme hänet lopulta joukkueeseemme. Muistikuvat kauden 2020-2021 Ässien peleistä ja varsinkin ylivoimasta, palauttivat mieleeni miehen laukaisu- ja maalintekotaidon. Rightin kätisyys ja positiivinen viesti pelaajan luonteesta vahvistivat entisestään tunnetta, että haluan hänet vahvistamaan joukkuettamme, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski sanoo tiedotteessa.

Patapaidasta lähtönsä jälkeen Wännström on pelannut niin KHL:ssä, Sveitsin pääsarjassa kuin viimeisimpänä Saksan DELissäkin. Viime kaudella hän iski Augsburger Pantherille 56 runkosarjakamppailussa tehot 18+13=31.

Wännström on voittanut urallaan kertaalleen Ruotsin mestaruuden sekä kotimaansa alle 20-vuotiaiden sarjan mestaruuden.

» Lähetä palautetta toimitukselle