Sebastian Repo saapuu Lukkoon loppukauden sopimuksella − "Hänen henkilökohtaiset tavoitteet ovat tulevaisuudessa ihan varmaan jossain muualla kuin Liigassa"

LIIGA / Uutinen
Sebastian Repo kiekkoilee raumalaisten riveissä loppukauden.
Kuva © Saana Hakala
Florida Panthersista potkut saanut Sebastian Repo vahvistaa Lukkoa loppukauden sopimuksella.

Rauman Lukko tiedotti, että Sebastian Repo siirtyy seuran vahvuuteen loppukauden sopimuksella. 23-vuotias hyökkääjä pelasi alkukauden Florida Panthersin organisaatiossa AHL:ää, mutta hänen sopimuksensa purettiin.

Laituri on voittanut nuorten MM-kultaa ja lisäksi Tapparassa Suomen mestaruuden keväällä 2017.

− Saamme kovan täsmävahvistuksen loppukaudeksi meille. Siinä on kovan luokan soturi - iso, vahva ja lyö kroppansa likoon joka päivä. Se mistä eniten hänessä tykkään on, että sen lisäksi että Repo on taitava, vahva ja loistava jääkiekkoilija, niin hän on viimeisen päälle joukkuepelaaja. Sebastianilla on joukkueen etu mielessä, sanaili Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt tiedotteessa.

Sahlstedt totesi, että pidempi sopimus olisi sopinut Lukolle, mutta sellaista oli nuoren pelaajan kanssa haastava tehdä.

− Hänen henkilökohtaiset tavoitteet ovat tulevaisuudessa ihan varmaan jossain muualla kuin Liigassa. Tässä kohtaa se on täysin ymmärrettävää. Me yritämme kuitenkin tehdä asiat niin, että hänellä olisi niin hyvä olla täällä ja keväällä sitten katsomme olisiko mahdollista pitää häntä täällä pidempään.

» Lähetä palautetta toimitukselle