Seattle Krakenista virallisesti NHL:n 32. joukkue – syksyllä pelit aloittava seura saa aloittaa pelaajahankinnat

NHL / Uutinen
Seattle Krakenista tuli perjantaina virallisesti NHL:n 32. joukkue.
Kuva © Getty Images
NHL on virallisesti hyväksynyt Seattle Krakenin liigan 32. joukkueeksi. Kraken sai samalla myös luvan tehdä kauppoja ja neuvotella vapaiden agenttien kanssa.

Seattle Krakenista tuli virallisesti NHL:n 32. joukkue, kun seura maksoi 650 miljoonan dollarin laajennusmaksun. Näin ollen Kraken on vapaa tekemään kauppoja ja neuvottelemaan vapaiden agenttien kanssa.

– Liigan omistajaportaan puolesta toivotan Seattle Krakenin virallisesti tervetulleeksi NHL:ään liigamme 32. joukkueena. Onnittelut David Bondermanille, hänen perheelleen ja yhteistyökumppaneille, koko Seattle Krakenin organisaatiolle ja faneille seuran jatkaessa jännittävää matkaansa kohti lokakuun sarja-avausta, komissaari Gary Bettman totesi perjantaina.

– Tämä on ikimuistoinen päivä matkallamme sarja-avausta kohti. Haluan kiittää Gary Bettmania ja NHL:ää toivottamisesta meidät tervetulleeksi. Haluan myös kiittää johtoporrastamme ja yhteistyökumppaneitamme tuesta. Hienot fanimme ovat osoittaneet innostuksensa näkyvästi ja kuuluvasti näiden kolmen vuoden ajan. Meillä on hienot kuukaudet edessäpäin kun toivotamme ensimmäiset pelaajat joukkueeseemme, Bonderman totesi.

Kraken on GM Ron Francisin johdolla valmistautumassa 21. heinäkuuta pidettävään laajennusdraftiin. Seura aloittaa NHL-taipaleensa kaudella 2021–22.

» Lähetä palautetta toimitukselle