Savinainen jatkaa Jokereissa − Haapalalle kuukausien sairausloma

KHL / Uutinen
Veli-Matti Savinainen jatkaa jokeripaidassa myös tulevan kauden.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokerit tiedotti tiistaina sekä hyviä että huonoja uutisia. Kokenut hyökkääjä Veli-Matti Savinainen teki jatkosopimuksen, kun taas Henrik Haapalan kauden avaus venyy ensi vuoden puolelle.

Veli-Matti Savinainen aloittaa Jokereissa kolmannen kautensa. Hän on kahdella edelliskaudella tehnyt 24 tehopistettä, mitkä ovat hänen KHL-uransa parhaat pistesaldot. Savinainen on edustanut KHL:ssä myös Jugraa, Torpedoa sekä Kunlunia.

− Tuntuu tosi hyvältä, sillä täällä jatkaminen oli ykkösvaihtoehto koko kevään ja kesän ajan. Asiat hoidetaan seurassa hyvin ja tämä on huippuorganisaatio, jossa on kiva tehdä duunia päivästä toiseen hyvien ihmisten kanssa, Savinainen kommentoi jatkosopimustaan.

− Viime kausi oli tosi haastava koronan myötä, emmekä päässeet pudotuspelejä pelaamaan Helsingissä ollenkaan. Se jätti ison nälän voittamiseen ja nyt ainoa tavoite on lähteä menestymään tämän joukkueen kanssa ja tuoda Gagarin Cup Suomeen, Savinainen jatkaa.

− Hänellä on alla 14 maalin kausi ja hän tuo kaukaloon muun muassa vahvaa maalineduspelaamista, joka korostuu KHL:ssä. Savinainen omaa vahvan luonteen, hän on huippuammattilainen ja joukkuepelaaja, Jokereiden GM Jari Kurri kommentoi.

Jokerit sai myös ikäviä uutisia, sillä toinen hyökkääjä Henrik Haapala joutuu leikkaukseen. Toipuminen kestää arviolta viisi kuukautta, joten Haapala nähtäneen kaukalossa vasta olympiatauon jälkeen. Viime kaudella Haapala kirjautti 50 ottelussa 26 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle