Sarjajohtaja paikkaa puolustustaan − Miihkali Teppo pelaa kevään Kärpissä

LIIGA / Uutinen
Vasemmalta laukova Teppo on tehnyt tällä kaudella tehot 2+5. Plusmiinustilasto on kymmenen astetta pakkasella.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Kärpät vahvistaa hankinnallaan loukkaantumisten ja maajoukkuekomennusten ohentamaa puolustajamateriaalia.

Oulun Kärpät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Miihkali Tepon kanssa. 27-vuotias HIFK-kasvatti siirtyy pohjoiseen Lahden Pelicansista, jossa Teppo ehti pelaamaan tämän ja edelliskauden.

Urheilutoimenjohtaja Harri Aho kuvailee tiedotteessa Miihkali Teppoa luotettavaksi Liiga-puolustajaksi, joka sopii ominaisuuksiltaan Kärppien loppukauden pakistoon.

Kärppien puolustuksesta on tällä hetkellä poissa jopa viisi pelaajaa. Maajoukkueiden mukana ovat kärkipuolustaja Jakub Krejcik ja Topi Niemelä. Krejcik edustaa Ruotsin EHT-turnauksessa Tšekkiä, kun taas Niemelä valittiin mukaan alle 18-vuotiaiden maajoukkueturnaukseen.

Shaun Heshka, Aleksi Mäkelä ja Taneli Ronkainen ovat tällä hetkellä loukkaantuneina. Heshkan tilannetta arvioidaan päivä kerrallaan. Mäkelä puolestaan on sivussa noin 2−3 viikkoa alaraajavamman vuoksi. Ronkainen on poissa toistaiseksi.

Teppo liittyy Kärppien vahvuuteen jo tiistain harjoituksissa. Puolustajalle seura vaihtuu nyt ensimmäistä kertaa kesken kauden.

− Hieno fiilis päästä taistelemaan voitosta ja nähdä vähän uutta. Alivoima on omaa erikoisalaani, ja toivon mukaan sillä saralla tulee myös vastuuta. Pyrin tukemaan hyökkäyksiä parhaani mukaan, mutta varmaan enemmän puolustuspäässä on minun roolini, Teppo kertoo Kärppien tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle