Sari Wäänänen palaa Kärppien riveihin loukkaantumisen jälkeen − "Tuo meidän nuoreen joukkueeseemme kaivattua kokemusta"

Naisten Liiga / Uutinen
Wäänänen on pelannut Kärpissä kauan.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto
Edelliset 12 kautta Kärppiä edustanut Wäänänen hyppää pelikentille oltuaan joukkuetoiminnassa mukana noin neljä viikkoa loukkaantumisen jälkeen.

Sari Wäänänen, 29, palaa Kärppien riveihin toivuttuaan loukkaantumisesta takaisin pelikuntoon. Hyökkääjä on omien sanojensa mukaan ollut oululaisten harjoitusvahvuudessa noin neljä viikkoa.

− Jännittäähän se pitkän tauon jälkeen, että miten pelaaminen sujuu. Eihän se peli tietysti ole mihinkään muuttunut poissaoloni aikana, Wäänänen sanoo Kärppien tiedotteessa.

Edellisen kerran Wäänänen pelasi Naisten Liigaa viime kauden päätösottelussa, mutta on sen jälkeen ollut loukkaantumisen takia sivussa. Konkari toivotetaan mukaan ryhmään ilolla.

− Sari on joukkuepelaaja henkeen ja vereen, pelityyliltään hyvin suoraviivainen sotaratsu, joka tekee kovasti hommia. Hän tuo meidän nuoreen joukkueeseemme kaivattua kokemusta niin jäällä kuin pukukopissakin. Sari on aina rauhallinen vaikeidenkin asioiden äärellä ja näyttää hyvää esimerkkiä nuorille pelaajillemme, päävalmentaja Sanna Lankosaari toteaa.

Wäänänen on uransa varrella saavuttanut kaksi Suomen mestaruutta ja kaksi pronssia. Hän on tehnyt pelaamissaan 235 ottelussa 62+82=144 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle