Santtu Jokinen lopettaa TPS:n toimitusjohtajana

LIIGA / Uutinen
TPS:n toimitusjohtaja vaihtuu.
Kuva © Timo Savela
Jokinen on ollut TPS:n toimitusjohtajana vuodesta 2018.

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2018 lähtien toiminut Santtu Jokinen jättää tehtävänsä, seura tiedottaa.

− Santtu on johtanut toimintaa kokeneen ammattijohtajan otteella. Pandemia-aika on ollut organisaatiolle raskasta, mutta toiminta on pidetty käynnissä ja kehitystyötä tehty suunnitelmallisesti. Santtu ja hänen johtama organisaatio ansaitsevat työstään isot kiitokset, sanoo HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen.

Jokinen kiittää kannattajia, yhteistyökumppaneita ja TPS:n omaa väkeä. Hän kertoo saaneensa nyt päätökseen työnsä alussa tehtäväksi saamakseen perustan ja prosessien kuntoon laittamisen.

− Viimeiset kolme vuotta HC TPS Turku Oy:n palveluksessa ovat olleet hyvin palkitsevia. Matkalle on mahtunut niin vaikeita kuin mahtaviakin työpäiviä. Olemme joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä muuttaaksemme seuran kehityskulkua haluttuun suuntaan ja saadaksemme HC TPS:n toiminnan vakaalle pohjalle. Kokemus on ollut todella kasvattava, kertoo väistyvä toimitusjohtaja Jokinen.

Hallituksen puheenjohtaja Koskinen toimii väliaikaisena toimitusjohtajana siihen asti, kunnes TPS löytää uuden toimitusjohtajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle