Santeri Lukka vahvistaa Ässien puolustusta: "Santerilla oli kova halu palata Ässiin ja laittaa kaikki peliin kasvattajaseuransa puolesta"

LIIGA / Uutinen
Lukka edusti viime kaudella HPK:ta.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
29-vuotias puolustaja palaa monen vuoden tauon jälkeen takaisin Poriin. Lukan hankinnan myötä Ässien joukkue on valmis tulevaan kauteen.

Puolustaja Santeri Lukka siirtyy Porin Ässiin 1+2 -mallisella sopimuksella, kertoo porilaisseura verkkosivuillaan. Päättyneellä kaudella Lukka edusti HPK:ta.

Ässien kasvatti on pelannut urallaan 339 liigaottelua. Lukka on Ässien kasvatti, mutta yhtään liigaottelua puolustaja ei ole Ässä-paidassa pelannut.

− Santerilla oli kova halu palata Ässiin ja laittaa kaikki peliin kasvattajaseuransa puolesta. Hänen persoonansa ja luonteensa sopivat hyvin nykyiseen ryhmäämme ja siten hän vahvistaa joukkueen ydintä. Olen tehnyt yhteistyötä Santerin kanssa aiemminkin ja tiedän, miten paljon Ässät on hänelle aina merkinnyt, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula seuran tiedotteessa.

Kaudella 2017-18 maajoukkueessakin esiintynyt Lukka odottaa innolla paluuta Poriin.

− Vuosien varrella minulle on kertynyt kokemusta erilaisista organisaatioista, mutta paluu Poriin on ollut aina mielessä. Pelaaminen kasvattajaseurassa on kunnia-asia ja sitä ei saa pitää minään itsestäänselvyytenä.

− Tulen tänne kovin tavoittein. Joukkueen menestys on se tärkein asia. Olen katsonut joukkueen nimilistaa ja meiltä löytyy sopivalla suhteella nuoria ja kokeneita pelaajia, joita kaikkia yhdistää nälkä kehittyä ja menestyä joukkueena.

» Lähetä palautetta toimitukselle