Santeri Aalto palaa Kiekko-Vantaasta Tampereelle

MESTIS / Uutinen
Aalto on pelannut Mestiksessä neljän kauden aikana 82 ottelua.
Santeri Aalto, 23, kiekkoilee ensi kaudella jälleen KOOVEEn riveissä yksivuotisella sopimuksella.

23-vuotias keskushyökkääjä Santeri Aalto pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaan riveissä 50 ottelua tehopistein 5+8. Kausi ei sujutut odotetunlaisesti, joten Aalto pala takaisin Tampereelle KOOVEEseen, jossa hän on pelannut myös aiemmin kaudella 2019–20 ja 2020–21.

– Oli kyllä tosi vaikea kausi. Etenkin joukkueelle, mutta samalla myös itselle. Jäin vähän pieneen rooliin eikä sitten oikein tullut onnistumisiakaan. Joukkueellakin oli vaikeaa, melkoista taaperrusta lähes koko kausi.

– Ajattelin, että tutummasta ympäristöstä on helpompi lähteä hakemaan taas parempaa kautta. Täällä (KOOVEEssa) rakennetaan kilpailukykyistä joukkuetta, joten ei täälläkään peliaikaa ilmaiseksi tule, mutta olen valmis sen eteen töitä tekemään, Aalto kertoo seuran tiedotteessa.

Aalto on Tapparan junioriputken kasvatti, ja hän on pelannut myös useita juniorimaaotteluita. Viimeisellä kaudellaan Tapparan U20-joukkueessa Aalto iski tehot 20+22. Mestiksessä tehoja on kertynyt yhteensä 10+18 yhteensä 82 ottelussa. Liiga-otteluita ei vielä tilillä ole.

KOOVEE kertoi samalla, ettei joukkue enää metsästä uusia vahvistuksia. Sopimuksia on kasassa yhteensä 22, ja niistä viimeiset julkaistaan ensi viikolla. 

» Lähetä palautetta toimitukselle