Sami Rajaniemelle uran ensimmäinen sopimus ulkomailta − ura jatkuu SHL:ssä

SHL / Uutinen
Rajaniemi pelasi pitkään Jukureissa.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Maalivahdin sopimus Timrån kanssa kattaa ensi kauden.

Sami Rajaniemi, 28, pelaa ensi kaudella Ruotsin pääsarjajoukkue Timråssa. Kaudesta 2016−17 Liigassa Jukureita edustanut maalivahti lähtee ensimmäistä kertaa uralaan Suomen rajojen ulkopuolelle sopimuksen perässä.

− Sami on erittäin ketterä ja urheilullinen maalivahti, joka lukee peliä hyvin. Hänellä on hyvin liikkuvat kädet ja nopeat reaktiot, mikä on tärkeää tämän päivän maalivahtipelissä. Hän on hyvin koulutettu maalivahti, kuten useimmat suomalaiset maalivahdit ovat. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Sami päätti tulla Timråhon jatkamaan kehitystään, seuran GM Kent Norberg sanoi tiedotteessa.

Liigassa mikkeliläisten lisäksi JYPiä, Kärppiä ja Pelicansia edustanut Rajaniemi debytoi viime kaudella myös maajoukkueessa.

− Ensinnäkin olen todella innoissani mahdollisuudesta pelata Ruotsissa ja Timråssa. Olen kuullut hyviä asioita joukkueesta ja kaupungista vanhoilta pelaajilta ja johtajilta. Odotan ottavani seuraavan askeleen urallani ja tietysti menestyvän joukkueena, maalivahti itse virkkoi.

Päättyneellä kaudella Rajaniemi torjui Jukurien maalilla 45 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 91,7 ja päästettyjen maaien keskiarvolla 3,00 päästettyä maalia per ottelu.

» Lähetä palautetta toimitukselle