Sami Nikun siirtosaaga on ohi – tähtipuolustaja siirtyy Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Sami Nikun siirtosaaga on ohi.
Kuva © Juha Alamäki
Pitkään siirtohuhujen keskellä pyörineen Sami Nikun seuraava osoite on selvillä. 27-vuotias tähtipuolustaja siirtyy Ilvekseen.

JYP-puolustaja Sami Niku siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Ilvekseen. Asiasta ensimmäisenä kertoi Yle. Seurat tiedottivat asiasta pian Ylen uutisen jälkeen.

Ilves kertoo tiedotteessaan, että Niku liittyy joukkueen vahvuuteen tiistaina ja on edustuskelpoinen keskiviikkona vierasottelussa KalPaa vastaan.

27-vuotias tähtipuolustaja oli pyörinyt siirtohuhujen keskellä hänen jouduttuaan penkitetyksi JYPin ja HIFK:n välisessä ottelussa 12. tammikuuta. Ottelun jälkeen JYPin päävalmentaja Mikko Heiskanen lähetti Nikulle tekstiviestin, jonka mukaan hänen ei tarvitsisi tulla joukkueen mukana hallille seuraavana päivänä.

Tapahtumien jälkeen Niku ei pelannut, eikä harjoitellut JYPin kanssa, ja hän ilmaisi haluavansa purkaa sopimuksensa. JYP-kasvatti on pelannut kauden aikana 37 ottelua, joissa hän on merkkauttanut yhtä monta (11+26) tehopistettä. Niku johtaa pistesaldollaan Liigan puolustajien pistepörssiä.

Ilves on Liigan sarjataulukon kärjessä.

Uutista muokattu 22.1.2024 klo 19:43: Lisätty tieto siirron varmistumisesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle