Sami Kauhanen Jokereista Jääkiekkoliiton toimitusjohtajaksi

MAAJOUKKUE / Uutinen
Jääkiekkoliiton uusi toimitusjohtaja on selvillä.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Sami Kauhanen seuraa tehtävässään Kansainvälisen jääkiekkoliiton palvelukseen siirtynyttä Matti Nurmista.

Sami Kauhanen on Suomen Jääkiekkoliiton uusi toimitusjohtaja. 50-vuotias Kauhanen toimi viime kaudella KHL:ssä pelanneen Jokereiden toimitusjohtajana, mutta hänellä on myös laaja kokemus yritys- ja järjestöjohtamisesta.

− Jääkiekkoliitto saa Samista osaavan ja monipuolisen kokemuksen omaavan toimitusjohtajan, jonka sydän sykkii jääkiekolle. Merkittävää on myös se, että Sami on ollut jääkiekossa mukana monissa eri rooleissa: pelaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana ja nykyisin Kiekko-Espoo ry:n hallituksen jäsenenä.

− Jääkiekkoliitto on ennen kaikkea seurojensa palveluorganisaatio, minkä vuoksi on ehdottomasti plussaa, että toimitusjohtajalla on käytännön kokemusta seura-arjesta, sanoo Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela tiedotteessa.

Kauhanen itse pitää tehtävää kunnia-asiana, sillä jääkiekko on Suomen ykköslaji.

− Yhdessä liiton organisaation, seurojen ja sidosryhmien kanssa jatkamme työtä sen eteen, että jääkiekko lajina voi hyvin myös tulevaisuudessa, uusi toimitusjohtaja virkkoo.

Jääkiekkoliiton edellinen toimitusjohtaja Matti Nurminen siirtyi Kansainvälisen jääkiekkoliiton pääsihteerin tehtävään. Ennen kuin Kauhanen aloittaa pestissään, Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan paikkaa hoitaa MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle