Sam Reinhart ja Florida Panthers kolmen vuoden sopimukseen

NHL / Uutinen
Reinhart on tuttu Sabres-nutusta.
Reinhart on kiekkoillut tähän asti Buffalo Sabresissa.

Sam Reinhart, 25, on kolmen vuoden sopimuksen turvin jatkossa Florida Panthersin pelaaja. Hänen kontrahtinsa vuosittainen arvo on 6,5 miljoonaa dollaria.

Kanadalainen on tähänastisen NHL-uransa pelannut kokonaan Buffalo Sabresissa, jossa hän on 454 runkosarjaottelun aikana iskenyt 295 tehopistettä.

− Sam on lahjakas ja monipuolinen pelaaja, joka pelaa avainroolissa joukkueessamme tulevalla kaudella. Hän on yksi niistä pelaajista, jotka sitoutuivat meihin monivuotisella sopimuksella pelikauden ulkopuolella. Seuraamme innoissamme, miten nämä pelaajat hioutuvat yhteen ja rakentavat tietä menestykseen, GM Bill Zito sanoi tiedotteessa.

Hyökkääjä varattiin Sabresiin vuoden 2014 varaustilaisuuden toisena pelaajana heti Aaron Ekbladin jälkeen. Tuore sopimus vahvistaa sen, että kärkivarauksista tulee joukkuekavereita, sillä Panthers toimi Ekbladin varaajana seitsemän vuotta sitten.

Viime kaudella Reinhart kuului Sabresin kapteenistoon ja hän teki 54 runkosarjaottelussa tehot 25+15=40. Hän on ehtinyt menestyä myös maajoukkueessa, sillä häneltä löytyvät kultamitalit niin miesten tasolta kuin U20- ja U18-joukkueistakin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle