Sam Lofquist KooKoo-paitaan − Terry And jatkaa Kouvolassa pitkään

LIIGA / Uutinen
Lofquist on tuttu SaiPasta.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
SaiPasta tuttu Lofquist solmi loppukauden mittaisen sopimuksen. Andin tuore kontrahti jatkuu vuoteen 2024 asti.

31-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja Sam Lofquist saapuu KooKoon riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella. Hänellä on aikaisempaa liigakokemusta kolmelta eri kaudelta SaiPan paidasta. Viime kaudella hän kiekkoili lappeenrantalaisjoukkueessa 11 ottelua tehoin 1+4=5. Ensimmäisen kerran Lofquist oli SaiPassa kausilla 2014−16.

− Sam on erittäin luisteluvoimainen ja kokenut puolustaja, jonka kova laukaus muistetaan varmasti vielä miehen edellisiltä Liiga-kausilta. Hän tulee täydentämään vajaamiehiseksi joutuneen KooKoo puolustuksen ja on mahdollisesti mukana jo, kun sarja jatkuu maanantaina maajoukkuetauon jälkeen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo tiedotteessa.

Myös lainapestillä ollut hyökkääjä Terry And jatkaa kouvolalaisjoukkueessa. Hänen tuore sopimuksensa ulottuu peräti kevääseen 2024 asti. Hän pelasi ennen KooKoohon tuloaan Mestiksessä KeuPa HT:ssa. 10 ottelua toivat tehot 5+9=14.

− Terryn sopimuksella saamme kaivattua leveyttä poissaolojen kaventamaan hyökkäykseemme. Terry esiintyi lainamiehenä pelaamissaan otteluissaan energisesti ja pystyy auttamaan meitä myös pidemmällä tähtäimellä, Kultanen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle