Sam Gagner palaa Oilers-paitaan - Canucks saa vaihdossa Ryan Spoonerin

NHL / Uutinen
Gagner pelasi tällä kaudella vain seitsemän peliä Canucksin riveissä.
Kuva © Getty Images
Edmonton Oilers on hankkinut joukkuetta vuosina 2007–2014 edustaneen Sam Gagnerin Vancouver Canucksista vaihdossa Ryan Spooneriin.

Edmonton Oilers ja Vancouver Canucks ovat tehneet pelaajakaupan, jossa hyökkääjä Sam Gagner palaa Oilersin riveihin viiden vuoden tauon jälkeen. Vaihdossa Gagnerista Canucks saa hyökkääjä Ryan Spoonerin, jonka Oilers hankki aiemmin tällä kaudella pelaajakaupassa New York Rangersista. 

Gagner, 29, on pelannut suurimman osan kuluvasta kaudesta lainalla Toronto Marliesin AHL-joukkueessa, jossa hyökkääjä on tehnyt 43 ottelussa tehot 12+25. Canucksin paidassa Gagner ehti pelata tällä kaudella ainoastaan seitsemän ottelua tehden niissä yhden maalin ja kolme tehopistettä. Yhteensä koko NHL-uransa aikana Gagner on kirjauttanut 777 ottelussa tehot 153+283. Hän on Oilersin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2007.

Spoonerille, 27, Canucks on jo kauden neljäs joukkue. Aiemmin tällä kaudella Rangersista Oilersiin siirtynyt hyökkääjä läpäisi tammikuussa siirtolistan ja on sen jälkeen pelannut viimeiset seitsemän ottelua AHL-joukkue Bakersfield Condorsin paidassa. NHL:n puolella Spoonerille on tällä kaudella kertynyt yhteensä 41 ottelussa kolme maalia ja viisi tehopistettä. Koko NHL-uransa aikana kanadalaishyökkääjä on kirjauttanut 314 ottelussa tehot 48+115.

» Lähetä palautetta toimitukselle