Sam Bennett jatkosopimukseen Flamesin kanssa − fanien suosikki jatkaa liekkipaidassa ainakin seuraavat kaksi vuotta

NHL / Uutinen
Sam Bennett sai lisäaikaa todistaa kykynsä albertalaisjoukkueelle.
Kuva © Getty Images
Calgary Flames ja Sam Bennett välttivät välimieskäsittelyn ja tekivät kahden vuoden jatkosopimuksen.

Calgary Flames ilmoitti torstain vastaisena yönä Suomen aikaa, että he ovat päässeet yhteisymmärrykseen Sam Bennettin kanssa ja solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen. Uusi sopimus tuo 23-vuotiaalle hyökkääjälle 2,55 miljoonan dollarin tienestit molempina sopimusvuosina.

Flames-kannattajien suosiossa oleva Bennett on ollut siirtohuhujen kohteena jo pitkään, mutta Flamesin GM Brad Treliving laittoi huhuille pisteen annettuaan viime kaudella 27 pistettä (13+14) tehneelle kanadalaiselle mahdollisuuden todistaa vielä kyvykkyytensä.

− Hänen hyökkäyspelaamisensa jatkaa kehittymistään, mutta viime kaudella hän löysi oman paikkansa ja roolinsa, joihin hän sitoutui. Se tekee hänestä menestyvän tällä tasolla, Treliving lausui aiemmin kesällä Flamesin sivuilla.

Käyttäjän nvirolainen kuva

Kommentti: Niko Virolainen

Flamesillä on yhä kolme rajoitettua vapaata agenttia ilman jatkosopimusta. Näihin lukeutuvat tähtipelaaja Matthew Tkachuk, kehityskelpoinen maalivahti David Rittich sekä hiomaton timantti Andrew Mangiapane. Seuran palkkakatossa on tätä nykyä tilaa noin 7,4 miljoonaa dollaria.

Hyvä asia on, että jatkosopimus on Flamesille edullinen, eikä se sido seuraa pitkäksi aikaa. Nyt kun joukkueella on 22 pelaajaa kiinnitettynä, Trelivingillä on mahdollisuus tehdä pieniä korjauksia vapauttaakseen tilaa palkkakattoon.

Kaikki asiat huomioiden, Bennettin jatko on hyvin hoidettu Flames-johdolta.

» Lähetä palautetta toimitukselle