Sakari Salminen kritisoi hänet poispotkinutta ruotsalaisseuraa: "Kukaan ei ole kertonut, miksi he eivät halua minua"

LIIGA, MAAJOUKKUE, KHL, SHL / Uutinen
Sakari Salminen kiekkoili toissa kaudella HIFK:n paidassa.
Örebron poispotkimaksi tullut Sakari Salminen harmittelee ruotsalaissivuston haastattelussa, ettei hänelle kerrottu potkujen syitä. Tulevaisuuden suhteen mieli on avoin.

Örebro tiedotti tiistaina purkaneensa Sakari Salmisen pelaajasopimuksen, jonka piti kattaa vielä ensi kausi. Sopimuksen purkamisen kerrottiin tapahtuneen yhteisymmärryksessä, mutta Salminen kertoi oman versionsa asioiden kulusta Hockeynews.se:n haastattelussa.

− Minä en tosiaan tiedä, mitä tapahtui, sillä ainoa tietoni on, ettei minua enää haluttu. Örebron puolelta asiaa ei ole selvitetty, eikä kukaan sieltä päästä ei ole ollut minuun yhteydessä, Salminen sanoo.

− Olen 32-vuotias ja ajattelin ihmisten olevan tätä parempia. Mielestäni tämä on todella outoa.

Salminen kertoo, että neuvottelut sopimuspurusta alkoivat kaksi kuukautta sitten, kun Örebro otti yhteyttä hyökkääjän agenttiin. Sopimuksen purusta maksettiin purkuraha.

Kulunut kausi tuotti 24 tehopistettä 45 ottelussa ja kausi oli porilaisen mukaan onnistunut.

− Toki kauteen mahtui ikävä loukkaantuminen, joka piti minut sivussa viiden viikon ajan. Mielestäni olen ollut tärkeä pala niin viidellä viittä-vastaan kuin ylivoimalla, mutta selvästi panokseni ei ole riittänyt.

Joukkue ja kaupunki olivat pelaajan mieleen, mutta ensi kaudeksi hän joutuu etsimään uuden työnantajan. Salminen pitää suunnitelmat tulevaisuuden suhteen avoimena.

− En ole ajatellut asiaa kovin paljon. Liigalla ei ole niinkään väliä, mutta haluan, että joukkue on hyvä ja se tuntuu minulle oikealta, laituri pohtii.

Viime kausi oli Salmisen toinen SHL:ssä. Lisäksi hän on pelannut Sveitsin pääsarjassa ja neljä kautta KHL:ssä.

Liigassa otteluita on kertynyt KalPan, HIFK:n ja Ässien paidassa yhteensä 374 kappaletta. Niissä Ässät-kasvatti on tehnyt 274 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle