SaiPassa pelaajaliikennettä − Persson ulos, Shugg ja Forslund sisään

LIIGA / Uutinen
John Persson ei jatka SaiPassa.
Kuva © Topi Lainio
SaiPa vahvistuu kahdella hyökkääjällä, kun Justin Shugg ja Emil Forslund saapuvat Lappeenrantaan. Sen sijaan John Persson lähtee kotimaansa pääsarjaan.

SaiPa tiedotti tiistaina, ettei alkukaudella joukkueessa pelannut John Persson jatka lappeenrantalaisten riveissä. 39 ottelussa 15 pistettä tehnyt ruotsalainen siirtyy SaiPasta SHL-joukkue Brynäsiin.

Brynäsistä SaiPaan puolestaan saapuu niin ikään ruotsalainen Emil Forslund, 26. Hänen sopimuksensa on loppukauden kattava vuokrasopimus. SHL:ssä hän on tehnyt urallaan 88 ottelussa pisteet 11+9=20.

− Emil on hyvin luisteleva ja monipuolinen pelaaja. Hänellä on hyvä työmoraali ja tekee paljon töitä joukkueen eteen hyvällä asenteella. Hänellä oli myös kova halu tulla SaiPaan, kun kuuli tästä mahdollisuudesta, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi.

Toinen Lappeenrantaan saapuva hyökkääjä on kanadalainen Justin Shugg, 28. Hän on pelannut alkukauden DEL-liigan EHC Red Bull Münchenissä. Shugg on pelannut urallaan myös 271 AHL-ottelua. Shugg oli pitkään loukkaantuneena, mutta on saanut joulukuussa pelituntumaa.

− Justin on monikäyttöinen pelaaja, hänellä on vahvuuksia joilla pystyy ratkaisemaan pelejä, sanailee Tuomenoksa SaiPan tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle