SaiPan tyhjennys jatkuu – HPK nappasi Loimarannan

LIIGA / Uutinen
Veikko Loimaranta siirtyy Hämeenlinnaan.
Kuva © Topi Lainio
Veikko Loimaranta on tehnyt HPK:n kanssa kevääseen 2024 asti kattavan sopimuksen. Hän on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua HPK:n paidassa lainasopimuksella.

SaiPa tiedotti hyökkääjä Veikko Loimarannan kevääseen 2024 asti voimassa olleen sopimuksen purkamisesta. Hän ehti edustaa SaiPaa neljän kauden ajan ja teki 172 liigaottelussa tehot 19+38=57.

Tällä kaudella 22-vuotias hyökkääjä on tehnyt 39 ottelussa tehot 3+4.

Loimaranta on samalla solminut kevääseen 2024 asti ulottuvan sopimuksen HPK:n kanssa. Helsinkiläislähtöinen EVU:n kasvatti siirtyi aiemmin tammikuussa Hämeenlinnaan kahden ottelun lainasopimuksella.

 Hän on osoittanut potentiaalinsa aiemmilla kausilla ja nyt hieman haasteellisen vaiheen jälkeen hänellä on HPK:ssa mahdollisuus kehittyä edelleen kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Selväksi sarjajumboksi jämähtänyt SaiPa on viime aikoina luopunut monista pelaajistaan. Maanantaina kerrottiin puolustaja Aaron Irving lähdöstä Sveitsiin ja aiemmin tammikuussa Jarno Koskiranta suuntasi Ilvekseen ja Kristián Pospíšil Tšekkiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle