SaiPan takalinjoille vahvistusta − Jere Seppälä vaihtaa lännestä itään

LIIGA / Uutinen
Seppälä pelasi Ässissä kolmella kaudella.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
SaiPa on hankkinut riveihinsä Ässien puolustajan Jere Seppälän, joka jatkaa lappeenrantalaisseurassa myös ensi kaudella.

Puolustaja Jere Seppälä siirtyy SaiPaan. Ässissä vuodesta 2016 lähtien pelannut Seppälä teki samalla SaiPaan vuoteen 2020 kattavan sopimuksen.

− Jere on ollut Ässien vaikean kauden kärkipuolustajia. Hienoa, että saimme samalla sovittua myös ensi kaudesta. Puolustuksemme on mennyt loukkaantumisten vuoksi ohuella, SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi joukkueen tiedotteessa.

Seppälä on tällä kaudella pelannut 39 liigaottelua tehoin 3+4. Ässien joukkueessa hänen lisäkseen vain aiemmin Ilvekseen siirtynyt Niko Peltola on tehotilastossa plussan puolella. Seppälän saldo on +3.

Liigauransa Bluesissa kaudella 2013-14 on pelannut pääsarjassa kaikkiaan 275 ottelua. Maaleja on syntynyt 22 ja syöttöpisteitä on kertynyt 38.

− Olen tosi innoissani. Olo on kuin pikkuskidillä, kun uusi joukkue ja kaupunki vähän jännittävät, Seppälä kommentoi itse siirtoa SaiPan tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle