SaiPan koronakurimus pahenee − joukkueesta löydettiin uusia koronatartuntoja

LIIGA / Uutinen
SaiPan ja HIFK:n välisen ottelun koronatartuntaketjut ovat yltäneet pitkälle.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

SaiPan joukkueessa on ilmennyt uusia yksittäisiä koronatartuntoja. Kyseiset tartunnat on havaittu torstaina 18.3. ja perjantaina 19.3. tehdyissä testeissä. SaiPa ei paljasta tartuntojen tarkkaa määrää vedoten yksilöiden henkilösuojaan.

SaiPa tiedotti perjantaina 19.3., että yksi joukkueen pelaaja todettiin koronapositiiviseksi keskiviikkona 17.3. tehdyn testin perusteella.

Tartunnan saaneet yksilöt ovat tällä hetkellä kotihoidossa. Joukkueen karanteeni kestää lauantaihin 27.3., ja kaikki altistuneet henkilöt testataan vielä keskiviikkona.

SaiPa on ollut karanteenissa yli viikon lauantaina 13.3. pelatussa SaiPa−HIFK-ottelussa tapahtuneen korona-altistumisen takia. Jatkoaika uutisoi aiemmin, että HIFK:n joukkueessa on todettu runsaasti koronatartuntoja.

Nykyisen otteluohjelman mukaan SaiPan on määrä palata pelikentille torstaina 1.4.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös