SaiPan kärkipakiksi keväällä noussut Santeri Airola jatkaa Lappeenrannassa – myös Atso Lehtiselle sopimus

LIIGA / Uutinen
Airola palasi SaiPaan kevättalvesta.
Kuva © Tiia Mahkonen
SaiPa kiinnitti kaksi siirtorajalla hankkimaansa puolustajaa jatkosopimuksiin. Airolan sopimus on 1+1-vuotinen, Lehtisen yksivuotisessa sopimuksessa on koeaika.

Puolustajat Santeri Airola ja Atso Lehtinen jatkavat SaiPassa. Seura tiedotti sopimuksista tiistaina aamupäivällä. Molemmat puolustajat siirtyivät SaiPaan siirtotakarajalla paikkaamaan loukkaantumisia ja pelaajamyyntien jäljiltä syntyneitä aukkoja.

Airola, 22, palasi SaiPaan kahden ja puolen Ilveksen organisaatiossa vietetyn vuoden jälkeen. Imatralainen saalisti kymmenessä pelissään keltamustissa seitsemän syöttöpistettä ja nousi ykköspakkipariin. Suurin osa kaudesta kului KOOVEEn riveissä, jossa puolustaja tehtaili 29 otteluun tehot 8+14. Ilves jätti keväällä Airolan option käyttämättä.

– Muutaman vaikean, loukkaantumisiin kaatuneen kauden jälkeen oli hienoa saada pelata viime kaudella paljon ja pysyä kunnossa. Nyt on tärkeää saada hyvä kesä alle, Airola sanoo SaiPan tiedotteessa.

Lehtinen, 22, saapui SaiPaan Kiekko-Vantaasta, jossa hän kirjautti alkukauden 27 ottelussaan 11 syöttöpistettä. Aiempi ura on kulunut lähinnä kasvattajaseura HPK:ssa, josta Lehtisellä on 22 ottelun verran Liiga-kokemusta.

Airolan sopimus SaiPaan on 1+1-vuotinen, Lehtisen yksivuotinen. Lehtisen sopimus sisältää lisäksi koeajan, jonka pituutta SaiPa ei ilmoita.

» Lähetä palautetta toimitukselle