SaiPan hyökkäyksessä muutoksia - Kuronen palaa Lappeenrantaan, Maïa poistuu

LIIGA / Uutinen
Kuronen palaa tuttuun nuttuun.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
SaiPa vahvistaa rivejään Tšekissä alkukauden kiekkoilleella Mikael Kurosella. Bastien Maïa sen sijaan jättää lappeenrantalaisryhmän.

Mikael Kurosen sopimus SaiPan kanssa kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden. 26-vuotias laitahyökkääjä on pelannut alkukauden Tšekin kakkostasolla VHK Vsetinin joukkueessa. Siellä hän iski 18 ottelussa tehot 3+5.

− Olen aika seikkailunhaluinen ja päätin ottaa pestin haasteena. Elämä oli vähän erilaista kaukalon ulkopuolella. Lievästi sanoen vähän erilainen paikka, mutta hienoja muistoja jäi, Kuronen kuvaili Tšekin visiittiään.

Tamperelaislähtöinen Kuronen on SaiPalle entuudestaan tuttu pelaaja, sillä hän pelasi joukkueessa kausina 2014-2017. Viime kaudella hän edusti alkukaudesta kasvattajaseuraansa Ilvestä, mutta siirtyi kesken kauden Allsvenskanin Oskarshamniin. Liigassa hän kokosi 30 ottelussa tehot 5+5.

− Tampereen päässä ajauduin eri rooliin mitä olin itse odottanut. Tuli hetki, että oli mahdollisuus lähteä Allsvenskaniin kokeilemaan. Oli hieno kausi, pärjättiin joukkueena ja sain vähän itseluottamusta takaisin, kertoi Kuronen.

Ranskalaishyökkääjä Bastien Maïan sopimus puolestaan on purettu yhteisymmärryksessä. Toista kauttaan SaiPaa edustanut 21-vuotias hyökkääjä pelasi kuluvalla kaudella 11 liigaottelua, joissa keräsi yhden syöttöpisteen. Lappeenrantalaisryhmän A-nuorissa hän tehtaili 10 ottelussa tehot 9+3.

» Lähetä palautetta toimitukselle