SaiPan U20-joukkueen pelaajalla on todettu koronatartunta

Muut Sarjat / Uutinen
SaiPan U20-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta.
Kuva © Mikko Lieri
Koronakaranteenissa keskiviikosta alkaen olleen SaiPan U20-joukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Altistuminen tapahtui Helsingissä Jokerit-ottelussa 24.10.2020.

SaiPa on tiedottanut, että yksi heidän U20-joukkueen pelaajistaan on saanut koronavirustartunnan. Pelaaja kävi testissä perjantaina 30.10.2020 ja positiivinen testitulos todettiin lauantaina 31.10.2020.

Joukkue altistui koronavirukselle Jokerit-ottelussa Helsingissä 24.10.. SaiPan U20-joukkue on ollut karanteenissa keskiviikosta 28.10. alkaen, jolloin tiedotettiin Jokereiden pelaajan koronavirustartunnasta.

Kaikki SaiPan U20-joukkueen viralliseen karanteeniin ohjatut pelaajat ovat ohjeistettu käymään koronatestissä. Todetun positiivisen testituloksen lisäksi osa testituloksista on ollut negativiisiä. Osaa tuloksista ei ole vielä saatu, ja niitä odotetaan saapuvaksi ennen tiistaita 3.11.2020, jolloin SaiPan U20-joukkueen karanteeni päättyy.

Tartunnan saaneen pelaajan eristys ja joukkueen karanteeni jatkuu Eksoten ohjeistuksen mukaisesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös