SaiPalle uusi kapteeni Ville Kohon jättäydyttyä pois tehtävästä − "13 pelaajaa kokonaisuudessaan sai ääniä kapteenistoon, jopa yhdeksän pelaajaa kapteeniksi"

LIIGA / Uutinen
Kirjain Kaksosen pelipaidan rinnassa vaihtuu.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
SaiPan seuraikoni Ville Koho jättää omasta tahdostaan kapteenin tehtävät alkavalla kaudella. Hän piti C-kirjainta 12 kauden ajan. Uudeksi kippariksi lappeenrantalaisten riveistä nousi Elmeri Kaksonen.

Elmeri Kaksonen on SaiPan kapteeni kaudella 2019−20. Hän perii C-kirjaimen seuraikoni Ville Koholta, joka jättäytyi pois tehtävästä omasta halustaan.

− Olen erittäin otettu tästä suuresta kunniasta. Ville on hienosti hoitanut edelliset 12 vuotta kapteenin hommia tässä seurassa. Itsellä ei varmaan lähtökohtaisesti niin pätkää tule, kun alkaa olla jo 45 vuotta ikää kun olisi se 12 vuotta täynnä, sanaili Kaksonen tiedotustilaisuudessa.

− Tämä on minulle henkilökohtaisesti iso juttu. Lähdetään vaan paiskimaan yhdessä hommia, niin kuin Tertsi sanoi tässä joukkueessa on mielestäni paljon johtajuutta,

SaiPan kapteeniston täydentävät hyökkääjät John Persson, Teemu Ramstedt ja Anssi Löfman. Vastuurooleihin lappeenrantalaisjoukkueessa oli päävalmentaja Tero Lehterän mukaan monta tarjokasta.

− 13 pelaajaa kokonaisuudessaan sai ääniä kapteenistoon, jopa yhdeksän pelaajaa kapteeniksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle