SaiPa vapauttaa Nick Halloranin sopimuksestaan SHL:ään − "Jouduimme tekemään urheilullisesti vaikean päätöksen turvataksemme palkanmaksukykyämme"

LIIGA / Uutinen
Nick Halloran ei jatka SaiPassa.
Kuva © Timo Savela
Nick Halloran lähtee SaiPasta, jotta lappeenrantalaisten palkanmaksukyky turvautuu. Hänen uusi seuransa on Örebro.

SaiPa tiedotti tiistaina, että sen hyökkääjä Nick Halloranin sopimus vapautetaan ja hän siirtyy SHL:n Örebrohon. Toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan yksi ratkaisuun johtaneista seikoista oli palkanmaksukyvyn turvaaminen.

− Jouduimme tekemään urheilullisesti vaikean päätöksen turvataksemme palkanmaksukykyämme. Tykkäämme Nickistä kovasti pelaajana ja ihmisenä ja olisimme halunneet tehdä hänen kanssaan sopimuksen myös ensi kaudesta. Kun tuohon sopimukseen ei päästy, halusimme antaa pelaajalle mahdollisuuden siirtyä.

Kesken kauden SaiPaan tullut Halloran teki vaikutuksen seuraan ja oli joukkueessa pidetty persoona. Taloudellinen hyöty pelaajasiirrosta on tulevaisuuteen katsottuna tärkeä asia.

− Ensisijaisesti meidän tavoite on pitää kiinni niistä pelaajista jotka tulevat olemaan iso osa tätä tarinaa tulevaisuudessa. Tämä siirto mahdollisti osaltaan taloudellisesti sen, että meidän ei tarvitse tinkiä suunnitelmistamme olla jatkossa kilpailukykyisempiä niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin, Markkanen sanoo.

Halloran pelasi SaiPassa 25 ottelua ja teki 7+10=17 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle