SaiPa vahvistuu SHL-puolustaja David Bernhardtilla

LIIGA / Uutinen
David Bernhardt pääsee SaiPan puolustuksen karusellin hyörintään mukaan.
Kuva © Topi Lainio
21-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt vahvistaa lappeenrantalaisten alakertaa loppukauden ajan. Kookas puolustaja on aiemmalla urallaan pelannut 123 ottelua SHL:ssä.

SaiPa saa loppukaudeksi uuden palasen puolustukseensa David Bernhardtista, joka siirtyy Liigaan Växjö Lakersista. SHL:ssä puolustaja on pelannut 123 runkosarjaottelua tehoin 6+20. Pudotuspelejä hänelle on kertynyt yhdeksän ottelua tehoin 0+4.

Raamikas ruotsalainen (190 cm, 92 kg) on edustanut urallaan Ruotsin 20-vuotiaiden maajoukkuetta vuoden 2017 MM-kisoissa. Philadelphia Flyers varasi Bernhardtin vuoden 2016 NHL:n varaustilaisuudessa vuorolla 199.

SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa odottaa joukkueen saavan riveihinsä varman peruspuolustajan:

− David omaa hyvät kiekolliset perustaidot ja hän on kokoonsa nähden hyvä liikkumaan. Hän tuo valmennukselle lisää vaihtoehtoja, sekä kilpailua ja vahvistusta puolustukseemme.

Kommentti: Matti Koski

David Bernhardt on täsmähaku SaiPan puolustukseen, joka on viime otteluissa ollut hunningolla ja todistanut läheltä aivan liian useaa maalia. Ongelmien lisäksi joukkuetta koeteltiin Mario Grmanin loukkaannuttua pitkäksi toviksi. Bernhardt saa siten uudessa joukkueessaan mainion näytönpaikan nousta johtavaksi puolustajaksi Liiga-kentillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle