SaiPa teki poikkeuksellisen ulostulon: johtaja Jussi Markkanen suomii pelaajia – "Anteeksiantamatonta"

LIIGA / Uutinen
SaiPan koko kausi on ollut yhtä kompurointia.
Kuva © Topi Lainio
SaiPan julkaisi tänään toimitusjohtajansa Jussi Markkasen allekirjoittaman viestin, jossa se luonnehtii Liiga-joukkueensa eilistä peliesitystä anteeksiantamattomaksi.

SaiPa reagoi tänään Liiga-joukkueensa edesottamuksiin poikkeuksellisella ulostulolla. Seuran Facebook-tilillä julkaistu ulostulo on toimitusjohtaja Jussi Markkasen allekirjoittama. Julkaisun ponnin vaikuttaa olleen eilinen HPK-ottelu, joka päättyi kotihallissa SaiPan 2–8-tappioon. Markkanen kutsuu joukkueen peliesitystä anteeksiantamattomaksi.

"Se on tapahtunut tosiasia, eikä sitä pääse karkuun. Käymme läpi asioita ja viimeaikaisia tapahtumia juurta jaksaen, niin kuin aina.", Markkanen kirjoittaa.

"Pelaajien ja kaikkien meidän tehtävänämme on laittaa itsemme likoon joka päivä, se osoittaa kunnioitusta seuraa ja sen kannattajia kohtaan."

On poikkeuksellista, että Liiga-seura reagoi urheilullisiin tuloksiin noin. SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen pyysi eilisen ottelun jälkeen mediatilaisuudessa joukkueensa esitystä katsojilta anteeksi.

SaiPa on maannut koko kauden Liigan viimeisenä. Sen sarjapistekeskiarvo on 28 ottelun jälkeen 0,929 pistettä per ottelu. Se on seitsemän pistettä toiseksi viimeisenä olevaa Sportia perässä. Sport on pelannut saman verran otteluja.

SaiPan koko tänäisen ulostulon voi lukea tästä:

Arvoisa kiekkoyleisö, hyvät kannattajat.
Joukkueemme eilinen esitys 7.12.2022 oli anteeksiantamatonta. Se on tapahtunut tosiasia, eikä sitä pääse karkuun. Käymme läpi asioita ja viimeaikaisia tapahtumia juurta jaksaen, niin kuin aina. Aikaa on kulunut reilu viikko, kun kuljimme voittoputkessa ja kaikki näytti paremmalta.
Ammattilaisurheilussa on aina kyse siitä, miten reagoit vaikeuksiin. Jäätkö tuleen makaamaan vai nousetko ylös. Se jää taas nähtäväksi. Yksikään kivi ei jää nyt kääntämättä ja tulemme tästä vahvempana ulos. Niin koko seurana kuin joukkueen osalta.

Myös kannattajat punnitaan vaikeina aikoina, nyt teitä tarvitaan enemmän kuin koskaan!
Meidän, niin johdon kuin pelaajienkin, on tietysti huolehdittava siitä, ettei eilisiltainen esitys toistu. Pelaajien ja kaikkien meidän tehtävänämme on laittaa itsemme likoon joka päivä, se osoittaa kunnioitusta seuraa ja sen kannattajia kohtaan.
Liigakiekko on tulosurheilua. Pidemmällä tähtäimellä urheilullinen menestys on olemassaolon edellytys. Tämän varmistaminen onkin meneillään olevan strategiatyömme tärkein kulmakivi.
Päätän tämän lausunnon pitkäikäisen SaiPa-kannattajan suosikkilauseeseen: Parempi hyvä päivä eessä kuin takana!

Lappeenrannassa 8.12.2022,

Jussi Markkanen
toimitusjohtaja
Liiga-SaiPa Oy

» Lähetä palautetta toimitukselle