SaiPa kiinnitti kaksi puolustajaansa ensi kaudeksi

LIIGA / Uutinen
Ondřej Trejbal kerää kiitosta tasaisuudestaan. Sen myötä hän myös jatkaa SaiPa-nutussa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
SaiPa-puolustaja Ondřej Trejbalin ensi kauden optio on käytetty ja Peetu Kiukas jatkaa lappeenrantalaisten riveissä kaksi seuraavaa kautta.

SaiPa tiedotti torstaina, että se on sopinut jatkosta puolustajiensa Ondřej Trejbalin ja Peetu Kiukkaan kanssa. Trejbal jatkaa joukkueessa ensi kaudella lappeenrantalaisten käytettyä sopimuksessa olleen option. Kiukas sen sijaan jatkaa SaiPassa kaksi seuraavaa kautta.

Trejbal, 24, on tällä kaudella 46 ottelussa tehnyt tehot 1+8=9. Urheilujohtaja Harri Aho kiittelee tšekkiläisen asennetta ja kehitystä.

− Ondřej on tehnyt koko kauden ajan töitä erittäin hyvällä asenteella ja kehittynyt valtavasti. Hän on ehdottomasti yksi tasaisimpia suorittajiamme tältä kaudelta. Innolla odotamme, että kehitys jatkuu samansuuntaisena myös ensi kaudella, Aho sanoo.

Kiukas, 18, on Ketterän kasvatti, mutta pelannut SaiPassa U18-junioreista lähtien. Tällä kaudella hän on 15 Liiga-ottelussa syöttänyt kuusi maalia.

− Peetu on hypännyt hyvin liigarytmiin mukaan, hän on ehdottomasti ansainnut paikkansa joukkueessa. On ollut ilo katsella hänen kehitystään myös nuorten maajoukkueen mukana. Hyvä luistelutaito ja kehitys, jonka toivomme luonnollisesti jatkuvan myös ensi kaudella, Aho kommentoi.

Kiukas on tällä kaudella pelannut myös SaiPan U20-joukkueessa, jossa 27 ottelussa hän on iskenyt 2+13=15 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle