SaiPa julkisti uusia vahvistuksia – Topi Piipponen Zaborskyn ja Riikolan vanavedessä Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
Keltamusta nuttu on KalPa-kasvatti Piipposelle tuttu jo vanhastaan.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
SaiPa julkisti tänään kolme palasta tulevan kauden joukkueestaan. Tomáš Zaborskýn ja Simo-Pekka Riikolan lisäksi keltamustiin liittyy myös Topi Piipponen.

Laitahyökkääjä Topi Piipponen, 21, saapuu Lappeenrantaan kotikonnuiltaan Kuopiosta. Sopimus on yksivuotinen ja sisältää koeajan.

Päättyvällä kaudella Piipponen edusti KalPaa 22 Liiga-ottelussa saalistaen kaksi syöttöpistettä. Loppukauden siilinjärveläinen Piipponen vietti KalPan yhteistyöseuran IPK:n nutussa takoen 26 otteluun vakuuttavat tehot 10+15.

Zaborskyn sopimus kaksivuotinen

Piipposen ohella SaiPa julkisti perjantaisessa tiedotustilaisuudessa Tomáš Zaborskýn ja Simo-Pekka Riikolan sopimukset, joista Jatkoaika jo aiemmin uutisoi

Sekä Zaborskýn että Riikolan sopimukset ovat kaksivuotiset. Urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksan mukaan joukkuetta vahvistetaan vielä kolmella pelaajalla.

– Näytöt ovat aika vahvat sekä Suomesta että muualta. Olemme iloisia, että hän tulee meille, suitsuttaa Tuomenoksa Zaborskýa. 

Päättyvällä kaudella slovakialainen Zaborský viimeisteli runkosarjassa 17 maalia ja ratkaisi kauden päätteeksi maalillaan pronssimitalit Tapparalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle