SaiPa ja Kärpät vaihtokaupoilla − Kalapudas Saimaan rannoille, Olkkonen Ouluun

LIIGA / Uutinen
Kalapudas jatkaa kauttaan SaiPassa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
SaiPa ja Kärpät vaihtavat pelaajia keskenään. Lappeenrannan suuntaan matkaa hyökkääjä Antti Kalapudas ja oululaisjoukkue saa puolustaja Joel Olkkosen.

Antti Kalapudas siirtyy SaiPan miehistöön loppukaudeksi lainasopimuksella, mutta on tehnyt lappeenrantalaisjoukkueen kanssa myös sopimuksen tulevasta kaudesta. Joel Olkkosen sopimus Kärppiin kattaa puolestaan loppukauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta ulottuen kevääseen 2025 saakka.

Kalapudas on tällä kaudella jäänyt Kärpissä pienelle vastuulle. 26-vuotias hyökkääjä on 13 pelaamassaan ottelussa merkkauttanut tehot 0+2. Liigassa Kalapudas on edustanut aiemmin myös JYPiä ja Sportia.

− "Kaliksen" pelillinen rooli jäi lopulta pieneksi, ja tästä syystä päädyimme ratkaisuun loppukauden lainasta. Kiitokset Antille ajastaan meillä, ja kaikkea hyvää tulevaan, kommentoi Kärppien urheilujohtaja Harri Aho.

Hyvinkääläislähtöinen Olkkonen pelasi SaiPassa kolmatta kauttaan. Kuluvalla kaudella raamikas (190cm/98kg) puolustaja keräsi pelaamissaan 26 ottelussa yhden syöttöpisteen. 

− Tarvitsimme lisää osaamista puolustus- ja alivoimapelaamiseen, ja uskomme Olkkosen tuovan näihin lisäyksen. Toivotamme Joelin lämpimästi tervetulleeksi Ouluun, Aho kertoi.

Kärppien puolustaja Taneli Ronkainen siirtyy myös SaiPaan kahden ottelun lainasopimuksella. 27-vuotias puolustaja pelasi jo aiemmin syksyllä lappeenrantalaisryhmässä lainalla 10 ottelussa, joissa teki tehot 1+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle